Regelmatig veranderen verpakkingen van uiterlijk. De verpakking van de je product is mede bepalend voor het verkoopsucces. Voor je een nieuwe verpakking introduceert is het de moeite waard een testrun te draaien of samples te maken om te presenteren. Op die manier kun je uitproberen welk ontwerp het beste werkt, of je verpakking goed aansluit om je product en op welk ontwerp jouw klant het beste reageert. Bizzprint drukt jouw verpakking digitaal in kleine runs zodat je goed kunt testen welke verpakking je uiteindelijk in de echte oplage laat produceren.

Doosjes

Doosjes zijn er in allerlei soorten en maten. Maar aan het laten drukken van een nieuwe ontworpen doosje kleven wat risico’s. Sluit het ontwerp goed aan? Werken de sluitingen zoals je bedacht had? Past je product goed in de verpakking? En hoe reageert de consument op het design?

Het antwoord op al deze vragen is het laten maken van sampledoosjes in een kleine testrun. Met zo’n dummie of mock-up van jouw nieuwe doosje weet je zeker dat je uiteindelijk iets in productie geeft wat goed is. Daarmee voorkom je hoge kosten van verkeerd gedrukte doosjes. Een veilig idee!

Veredeling

We kunnen jouw sample verpakkingen ook veredelen. Zo kun je bijvoorbeeld een matlaminaat of glanslaminaat laten aanbrengen. In sommige gevallen is ook het laten aanbrengen van foliedruk in goud, zilver of koper mogelijk. Heb je een paar dagen meer tijd dan kunnen we ook Spot-UV lak op jouw sample aanbrengen. Lamineren bieden we aan als standaard optie. Wil je werken met foliedruk of Spot-UV lak neem dan altijd contact met ons op over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Kunnen we je helpen?

Check ook onze LinkedIn en YouTube kanaal voor een overzicht van onze diensten

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Ontvang maandelijkse updates van onze mogelijkheden en nieuwe producten

Contact

Uraniumweg 17
3812 RJ Amersfoort

033 - 750 35 85
info@bizzprintnl
bizzprint.nl