Met onze digitale technieken voor drukken en stansen van verpakkingen maken we kleine oplagen verpakkingen en doosjes met korte doorlooptijden. Je kunt dat gebruiken om samples, mockups of testrun van een verpakking of doosje te laten maken.

MockUp

Als je tijdens de ontwerpfase van een verpakking een mockup nodig hebt en niet zelf wil knippen en plakken dan hebben wij de oplossing voor je. We maken van jouw design één of meerdere verpakkingen. Omdat ons proces helemaal digitaal is kun je snel over een model van jouw ontwerp beschikken. Een mockup van het door jou ontworpen doosje maakt het beoordelen van je ontwerp veel makkelijker. Je voorkomt bovendien dat fouten in je ontwerp leiden tot hoge kosten als de werkelijke oplage gedrukt gaat worden. Zowel voor presentatie van een nieuwe verpakking als voor controle en goedkeuring is de investering in een digitaal gedrukte mockup z’n geld meer dan waard.

Sample

Heb je in je verkoopproces samples van een nieuwe verpakking nodig? Heb je meerdere designs en moet er een keuze gemaakt worden die op het scherm lastig te maken is? In die gevallen is het goed om samples van je verpakking te laten maken. Met een sampleverpakking heb je het werkelijke product in handen en kun je beter beoordelen en beter verkopen!

Met ons volledig digitale productieproces kun je op een betaalbare manier samples van een nieuwe verpakking laten maken. De levertijden zijn kort en er zijn verschillende opties in materiaalsoorten die je kunt kiezen. 

Dummy

Heb je voor een beurs of presentatie een dummy van een verpakking of doosje nodig? Dan is het digitaal laten drukken en stansen van jouw nieuwe design de oplossing. Met een dummy van een nieuwe verpakking kun je een nieuwe klant overtuigen, perfecte fotografie voor je website laten verzorgen of op de beurs je productverpakking presenteren alsof hij al klaar is!

Omdat ons proces digitaal is kun je jouw dummie verpakking al vanaf oplage één laten maken.

Neem contact met ons op

Kunnen we je helpen?

Check ook onze LinkedIn en YouTube kanaal voor een overzicht van onze diensten

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Ontvang maandelijkse updates van onze mogelijkheden en nieuwe producten

Contact

Koningsbergenweg 56
3825 PN Amersfoort

033 - 750 35 85
info@bizzprintnl
bizzprint.nl